דלקת פרקים חולפת???

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

26/02/2012 | 15:57 | מאת: מיטל

26/02/2012 | 16:02 | מאת: מיטל

ביתי בת 2 פתאום החלה לצלוע,היתה במיון כל הבדיקות יצאו תקינות,שקיעה קצת גבוהה{?}אין זיהום או דלקת כך ראו בניקור שעשו לה בברך.שוחררנו ורופא עיניים בדק אותה ואמר שזוהי דלקת פרקים.במשפחה שלי ושל בעלי סבלו מזה. אני מודאגת מאד. רציתי לדעת האם זה יחלוף?או שזוהי מחלה שמתמשכת?מה הסיכונים במחלה זו?והאם אוכל לשלוח אותה לגן?ולמה זה קורה? תודה מראש !!!

רק הזמן יגיד . בשלב זה אני מציע לא לדאוג ולתת לזמן לעשות את שלו ולנהוג כרגיל כל עוד לא מופיע ארוע נוסף

מנהלי פורום ראומטולוגיה