אנקילוזינג ספונדיליטיס וקנביס

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

30/01/2012 | 12:24 | מאת: עמנואל

האם לדעתך חולה במחלה זו אשר מסרב לקחת תרופות רגילות עקב הסיכון בשימוש בהן אשר עבר כ 6 שנים טיפולים אלטרנטיביים כמו הומופטיה יכול לבקש שימוש בקנביס רפואי

30/01/2012 | 20:01 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

קנביס רפואי לא שונה בדבר מקנביס לא רפואי. אין זה טיפול מקובל למחלה זו.

30/01/2012 | 22:19 | מאת: עמנואל

האם אנקילוזינג ספונדיליטיס שהיא דלקת וקשיון החוליות אינה מחלה דלקתית ? לפי ד"ר יהודה ברוך כפי שמצוטט בכנסת יחידת המחקר והמידע דף 4 http://www.knesset.gov.il/mmm/data/pdf/m02900.pdf וכן בדף 2 ובתחילת דף 4 כתוב שהקנביס עוזר למחלות דלקתיות ואף אפשר לקבל אישור לשימוש בהן, ויש מחקרים אודות כך. מה הם טועים ?

06/02/2012 | 16:49 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

כן, בהחלט.

מנהלי פורום ראומטולוגיה