בדיקות דם

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

04/01/2012 | 16:26 | מאת: מורן

שלום - בנובמבר תשובת בדיקת דם של CREATININE היתה 0.49 - לא שמתי לב לתשובה זו וגם הרופאה לא עדכנה אותי . בחודשיים האחרונים אני סובלת מחולשות בידיים ורעידות וקושי בקיפול האצבעות וכאבים ברגליים בעיקר לאחר ישיבה ממושכת . השבוע עשיתי בדיקת דם והתוצאה של CREATININE היתה 0.40 האם הירידה מעידה על מחלה כמו - פרקינסון , ניוון שרירם או חלילה משהו אחר ? כל שאלה שרשמתי בגוגל לגבי כאבי ידיים ורגליים הביאו אותי חלילה למחלות אלה נא עזרה בתשובה והפנייה לגביאיזה בדיקות לעשות תודה אני ממש לחוצה ופוחדת

11/01/2012 | 15:55 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

בדיה תקינה, מודדת תיפקוד כליתי.

16/01/2012 | 17:20 | מאת: לילךךךךך

מה ז"א ? מה עליי לבדוק ? הפנו אותי ל EMG והיה תקין ,הפנו לנוירולוג והכל תקין . איזה בדיקות לעשות או לאיזה רופא ללכת ? תודה

מנהלי פורום ראומטולוגיה