נוקשות בעמוד-השדרה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

14/12/2011 | 12:00 | מאת: יוסי עם כאבי-גב

אני סובל מ"בכטרב"(אנקילוזינג ספונדוליטיס) שכבר לא פעילה, אבל נשארה לי נוקשות חמורה בגב. האם יש איזה שהוא טיפול, תרופה, ניתוח לשיפור המצב ת דהיינו לתת קצת יור גמישות לגב ?

21/12/2011 | 12:20 | מאת: ד"ר סלובודין

יש להסתמך על צילום - במידה ויש קישיון ואין חיבור חוליות מסביר זה - עדיין מחלה חכולה להיות פעילה, אף שכל הבדיקות תקינות.

22/12/2011 | 00:18 | מאת: יוסי עם כאבי גב

לפי הצילומים יש חיבורים,לפי חות דעת של ריאומטולוג המחלה כבר לא פעילהץ מה אפשר לעשות כדי להחזיר גמישות (אפילו חלקית) ?

מנהלי פורום ראומטולוגיה