כאבי גפים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

13/12/2011 | 03:45 | מאת: שמרלינג בנעשור

לכ' דר' לאחרונה תוקפים אותי כאבי גפים עד קצה בטן תחתונה התהליך התחיל כאשר סבלתי מכאבי כף רגל תחתונה צד ימין ומפרק דרך אגב אני סובל מעקמת צד ימין במשייך שנים לאחר מספר חודשים כשמונה הכאבים פסקו ועברו לרגל צד שמאל כרגע לא נמצא טיפול מתאים בברך אני מטפל בעזרת תרופה הנקראת ארטריל ומבולבל ולא יודע מה לעשות נמצא בקשיי הליכה בתודה מראש

21/12/2011 | 12:17 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

לצערי אינני יכול לאבחן את המצב ללא בדיקה ולא יכול להמליץ על טיפול, כמובן.

מנהלי פורום ראומטולוגיה