טיפול חדש

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

30/11/2011 | 00:38 | מאת: בדויה

שלום אני חולת פסוריאזיס מספר שנים לאחרונה גילו לי בעיות בפרקים והוחלט לתת לי טיפול בEnbrel אחרי כשלון בMTX משום מה אישרו לי את התרופה רק לשלושה חודשים עד חודש מרץ האם זה אמור להיות רק לשלושה חודשים או שהייתי אמורה לקבל אישור ליותר זמן? למי ניתן לפנות בכדי שיאשרו לי ליותר זמן? והאם מותר לקופה לאשר לי את התרופה רק לשלושה חודשים? תודה ולילה טוב.

30/11/2011 | 18:19 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

3 חודשים - זו תקופת ניסיון - אם התרופה עוזרת - מאריכים את האישור.

מנהלי פורום ראומטולוגיה