ANTINUCLEAR AB ADULTS

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

11/10/2011 | 17:57 | מאת: קארין

שלום, בבדיקות קרישיות יתר עקב אובדן הריון הגיעה תוצאה של Antinuclear Ab Adults - 2.4 (שאר הבדיקות תקינות לחלוטין). נשלחתי לבצע את הבדיקה שוב ובדיקות נוספות והתוצאות הן: C.R.P קטן מ-0.5 DNA Ds Ab - negative Antinuclear Ab Adults - 2.3 Rheumatoid Factor Quantit - קטן מ-5 Complement C3 - 116 Complement C4 - 33.6 לפי הבנתי הבדיקות תקינות, שוב למעט אותה בדיקה (Antinuclear Ab Adults). אני בדרך כלל בריאה ולא סובלת מתופעות של עייפות, כאבי פרקים וכדומה. אני דיי מודאגת מהתוצאה, אשמח אם תוכל לעזור לי להבין את משמעות הדברים, והאם אני צריכה לבצע בדיקות נוספות. תודה !

11/10/2011 | 18:04 | מאת: קאריו

ESR 1 HOUR = 6 ספירת דם תקינה לחלוטין

12/10/2011 | 13:35 | מאת: קארין

היה בעצם הפסקת הריון לאחר שגילו ציסטות מוחיות אצל העוברית ובבדיקות נוספות פגיעה בחומר הלבן שלא הותיר מקום לספקות. מהניתוח הפתולוגי עולה שככל הנראה הרקע לפגיעה המוחית איסכמי בשבועות מוקדמים של ההריון. כאמור, עשיתי את כל בדיקות הדם האפשריות לקרישיות יתר ולא נמצאה כל בעיה, למעט זו שכתבתי עליה. אשמח להתייחסות בהקדם !

מנהלי פורום ראומטולוגיה