לופוס

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

21/09/2011 | 19:06 | מאת: ירדנה

אני בת 43 ובמשך כמה חודשים סבלתי מכאבים בירך וברגל שמאל בבדיקות דם שעשיתי crp-0.94 esr-55 הראמטולוגית הפנתה אותי לבדיקת hlb-27 שיצאה שלילית ולבדיקת mri לראות האם יש לי דלקת באגן סקרליאטיס וגם זה שלילי (יש לי פריצת דיסק ובגלל זה הכאבים שברגל לעומת זאת במהלך הבירור נשלחתי לעשות בדיקת ana שיצאה חיובית היום למרות שבדיקת שקיעת הדם שיצאה גבוהה יותר 58 וcrp -1.56 (הבדיקה נעשתה בזמן מחזור) אני מרגישה מצוין אני מפחדת שיש לי לופוס לפי בדיקת הana צרפתי בדיקה מה יש לי

21/09/2011 | 19:12 | מאת: המשך לופוס

הבדיקה תוצאה תוצאה לעומת טווח הנורמה 283.00 POSITIVE EBV IgG-EBNA POSITIVE PARVO VIRUS IgG NEGATIVE PARVO VIRUS IgM 17.80 POSITIVE CMV IgG CMV IgM POSITIVE ANTINUCLEAR Ab_(ANA) ==== ANA TITER POSITIVE ENA 9.3 IU/ml DNA (ds) Ab 0.4 U/ml SSA NEGATIVE 1:160 ANA PATTERN 0.4 U/ml SSB 1.0 U/ml Sm (anti Smith Ab) 0.9 U/ml RNP NEGATIVE SCL-70 NEGATIVE JO-1

מנהלי פורום ראומטולוגיה