שבוע טוב לרופאים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

18/09/2011 | 08:13 | מאת: ארנסט

שלום דוקטור אני בן 78 חולה סכרת מאוזן ול.ד מאוזן סובל לאחרונה מאנמיה 11 וכדוריות דם מחסור ירידה במשקל כאבי בטן נפיחות בעיקר עברתי את הבדיקות הפולשניות של הקיבה הכל תקין עברתי שבו שעבר סיטי בטן והתשובה נגע בטחול שלא התייחס הרופא ו תוספת רקמתית סביב האאורטה האינפרה רנלית מתחילה מתחת לעורקים הרנלים ברוחב מירבי כ 1.4 ס"מ מתמשכת כלפי מטה סביב העורקים האיליאקלים המשותפים בשליש הפרוקסימלי תוספת רקמתית פרה אאורטלית יכולה להתאים לרטרופרטונאל פיברוזיס? רוצים כעת לקחת לי ביופסיה מהרקמה אתמול הייתי אצל כירורג כלי דם ששלחו אותי אליו הגסטרו ובכלל הוא אמר שהוא לא הכתובת הכתובת זה רמוטולוג שיש דלקת מסביב לעורק הראשי אנחנו נופלים בן הכסאות מה אתה מציע דוקטור אלוהים שיברך אותך אבי ממש סובל אודה לך אם תנחה אותנו

24/09/2011 | 09:27 | מאת: ד"ר דורון רימר

ארנסט שלום אכן נשמע כמו PERIAORTITIS עם RETROPERITONEAL FIBROSIS מצב דלקתי שמטופל עי ראומטולוגים . דורש ברור והערכה באשפוז. נשמח לעזור בטיפול במלקתינו (ראומטולוגיה בני ציון) אם אתם מאיזור הצפון או בכל מרכז ראומטולוגי אחר בארץ רפואה שלמה

מנהלי פורום ראומטולוגיה