כאבים באגודל

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

11/09/2011 | 10:01 | מאת: pnin

מזה כמה ימים יש לי כאבים באגודל מסביב לאגודל אדום כואב והציפורןמשנה צבע לירוק.לא קיבלתי מכה .הלכתי לרופא .עשיתי צילום לא מצאו כלום הכל בסדר ברוך השם.הרופא נתן לי חומר לשטיפהbetadine. nabucox לשתות פעמים ביום התחלתי את הטיפול עברו הכאבים והיום שוב כואבת לי האצבע כולה לא רק מסביב לציפורן. האם אתה יכול לעזור לי תודה רבה

צריך לראות את האגודל כדי לאבחן , יש סיכוי לפי הסיפור שמדובר בזיהום פטרייתי וממליץ להתייעץ ברופא עור לשם התאמת טיפול

מנהלי פורום ראומטולוגיה