חולשה במפרקי היד והרגל

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

08/09/2011 | 19:59 | מאת: שטרודל

שלום, אני בן 23 בריא, מבצע פעילות גופנית סדירה פעמיים-שלושה בשבוע. אני שותה 2 כוסות קפה ביום, מעשן סיגריה ביום ואלכוהול בסופי שבוע. בשבוע וחצי האחרונים אני חש עייפת / חולשה במפרקים של הידיים והרגליים (קרוב לכף הרגל)זה לא כאב אלא חולשה וקשיון שרירים כמו שמרגישים בבוקר כשקמים. בפעולות פשוטות כמו להרים עט, להקליד, להרים טלפון, לכתוב, הליכה קלה ואפילו ישיבה. אך בעת ריצה מהירה או הרמת דברים כבדים איני מרגיש רע. מה זה יכול להיות? קצת לחוץ... תודה מראש

התלונות אינן ספציפיות מספיק לאבחנה ללא בדיקה פיזית ובדיקות דם

מנהלי פורום ראומטולוגיה