מוטרדת מאוד

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

16/08/2011 | 05:47 | מאת: meital

היי, מזה שנים הייתה לי פריחה תת עורית על גבי הזרועות לאחר בדיקה מעמיקה נשלחתי לבדיקות דם ונמצא שייש לי את הנוגדנים למחלת הלופוס המכונה זאבת. רציתי לדעת כיצד ניתן לטפל במחלה? ומה אורח החיים של החולה במחלה?

16/08/2011 | 05:53 | מאת: meital

תוצאות הבדיקות Antinuclear Ab Adults - 6 RNP Ab | U/mL 11.4 לפי מה שקראתי שניהם לא תקינים. השאלה היא האם יש פגיעה במערכות אחרות בגוף? ואם התוצאות שיצאו הם בשלב התפרצות המחלה? יש לציין שהכתמים הופיעו לי מגיל 12 ואני היום בת 23.

17/08/2011 | 13:16 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

לא בדיקה קובעת את האבחנה אלא תמונה כוללת. למשל יש לראות את הפריחה האם היא בכלל מתאימה לפריחה של זאבת. אפשר לפטור כל בעיות אלה בביקור אצל ראומטולוג.

מנהלי פורום ראומטולוגיה