RNP

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

16/08/2011 | 01:00 | מאת: אריאלה

שלום! אני סובלת מכאביי שרירים,וכאב עצבי מפושט, כשנה, ללא אבחנה, חשש לפיברומיאלגיה. לפני יומיים עשיתי בדיקת דם מפורטת, בה התגלתה רמה גבוהה של RNP 2.6. מה המשמעות של הדבר? מה עלי לבדוק ומה זה אומר? (אני קצת בלחץ מאחר שיש שביתת רופאים עכשיו ואיני יכולה לפנות לרופאה שלי)

16/08/2011 | 05:49 | מאת: מיט

הגבול הוא עד 5 את נמצאת בטווח התקין לפי מה שראיתי בבדיקות אצלי.

16/08/2011 | 06:39 | מאת: אריאלה

באתר הבדיקות של הכללית מופיע טווח של בים 0 ל0.9. ושם רשום 2.6.. יכול להיות שיש שוני בין המדדים?

17/08/2011 | 13:13 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

לבדיקה אין שום משמעות אם אינה נתמכת בתמונה מסויימת של המחלה ובדיקות אימונולוגיות אחרות.

מנהלי פורום ראומטולוגיה