פיברו?

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

02/08/2011 | 11:07 | מאת: רייצל

שלום. אני בת 23 וסובלת כשנה מכאבים עצביים באגן בידיים וביריכיים. לא אובחנתי כפיברואית עדיין . ואינני מתאמצת לעשות זאת מאחר שאין טיפל קונבנציונאלי. בכל אופן, בנוגע לפיברו שאם יש לי נחשבת לקלה, האם עלי לחיות תחת כאבים כל חיי? או שכאמור, צריך להיות טיפול (לאו דווקא קונבנציונאלי) ושינוי אורחות חיים שיוכל להחזיר אותי לחיים ללא כאבים? מה הגישה הרווחת? האם נוצא נזק חסר תקנה לגוף? מודעת לכך שכל מקרה לגופו אך אשמח לשמוע דעה כללית. תודה.

04/08/2011 | 13:40 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

יש הרבה סיבות לכאבים ויש לאבחן את המצב עד כמה שאפשר מדוייק, כלעתים הטיפול הוא יכול להיות יעיל - תלוי בסיבה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה