ירושלים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

20/07/2011 | 12:41 | מאת: זהבה

שלום, אני בת 31 מזה כשנה ו4 חודשים סובלת מדקת פרקים ארטריטיס מטופלת בפלקווניל כרגע אחרי לידה גם במהלך הלידה לקחתי את הפלקווניל ועדיין ממשיכה לקחת ולפני כשבוע הדלקת בחמירה הלכתי למרפאה דחופה קיבלתי סטרוידים פרדניסון של 20 מ"ל ו5 מ"ל שבו לוקחת למשך 5 ימים 50 מ"ל בבת אחת אך כרגע סיימתי ועדיין יש לי כאבים גם בכפות הרגלים והיידים,אני לא יודעת מה לעשות? קשה לי להחזיק את התינוקת וקשה לתפוס את הרופא המטפל שלי דחוףףףףףףףףףף אני צריכה עזרה מה עליי לעשות?

20/07/2011 | 20:04 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

יש כ 200 מחלות מפרקים ולרובם טיפול שונה. אי אפשר לתת לכן המלצה לטיפול בפורום. תגיעי לראומטולוג לבדיקה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה