התשבי 17 נשר

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

07/06/2011 | 14:48 | מאת: יפה ברקוביץ

דר' רימר שלום אני סובלת מספונדלטיס אנקילוזיס. ביום חמישי שעבר נפגעתי בתאונה, מכונית פגעה באוטו שלי ואני עפתי קדימה ונחבלתי בברכיים בחזה ובראש. ביום שני השבוע כלומר כארבעה ימים לאחר התאונה הרגשתי התקוצות בשרירי הרגליים מתחת לברכיים. ההליכה קשה כעת אף יותר מאשר הייתה קודם. האם זה נובע מהמכה שקיבלתי ואם כן מה עלי לעשות?

ההקשר העיקרי בין ת"ד למחלתך הוא שלפעמים בעת חבלה נוצר שבר בין גשרי עצם המחברים חוליות בעמוד שדרה - תופעה כואבת ואולי אך עלולה להקרים לרגליים . מציע צילום עמ"ש מותני

מנהלי פורום ראומטולוגיה