כאבי גידים - איך לטפל?

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

21/05/2011 | 21:28 | מאת: נויה

שלום, יש לי כאבים לאורך אמות הזרועות בחלק הפנימי, כאבים בכתפיים, בפרק כף היד, בשורשי האגודלים, באצבע ובאמה. הכאב מופיע לרב בעקבות מאמץ קל (ניגון, כתיבה, סחיבת משקל...), הכאבים הופיעו בעקבות עבודה מאומצת במסעדה. אני כבר לא עובדת בעבודה פיזית חודשיים והכאבים עדיין חזקים. ראומטולוג שלל דלקת גידים באמצעות זריקת דיפרוספאן שלא עזרה, ועכשיו סבור שמדובר בשחיקה. הציע לי מנוחה וחימום של הגידים. ברצוני לדעת אם אין משהו יעיל יותר שניתן לעשות? אני לא מרגישה שזה עוזר, ואני מאוד רוצה לחזור לפעילות נורמלית (נגינה, ספורט, כתיבה). זה מאוד פוגע באיכות החיים שלי. תודה רבה!

האם כדורים כמו ארקוקוסיה אטופאן או וולטארן עוזרים ?

22/05/2011 | 11:54 | מאת: נויה

התחלתי למרוח וולטרן לפני זמן מה, פעם ביום, בינתיים אין שיפור. היתה תקופה שלקחתי ארקוקסיה לאותה בעיה, אבל ברגליים, לא בידיים, וזה עזר טיפה אבל יותר עזר שתיקנתי את המדרסים שלי. יש אולי הצעות נוספות? ו- האם כדאי למרוח וולטרן בתדירות גבוהה יותר? האם אתה ממליץ בכל זאת על ארקוקסיה? איבופן/ארטופן? האם פיזיותרפיה יכולה לעזור? תודה רבה!

מנהלי פורום ראומטולוגיה