פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

19/05/2011 | 11:17 | מאת: דנה

ד"ר סלובודין שלום, סליחה על השאלה , אבל רציתי לדעת אם אתה יכול לאבחן פיברומיאלגיה (נאמר לי שלא כל הראומטולוגים יודעים...) אני מעויינת לבוא אליך לבדיקה תודה מראש!

20/05/2011 | 21:09 | מאת: עמית

קבלי המלצה חמה ביותר על ד"ר סלובודין, שאבחן אצלי פיברומיאלגיה לפני מספר שנים.במקצועיות,אכפתיות ויחס לבבי וחם הוא מלווה אותי לאורך כל הדרך. תמיד מעודד, מחפש דרכים להקל,ולעולם לא מתיאש.בדרכי נעם,חיוך נעים וסבלנות אין-קץ הוא עוזר לי להתמודד בכל מצב. ממליצה בחום!!!!

23/05/2011 | 11:28 | מאת: דנה

מנהלי פורום ראומטולוגיה