סינדרום סאפו

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

15/05/2011 | 20:41 | מאת: עדי

שלום רב,שמי עדי בת 30,לאחר כאבים בבית החזה ובדיקות רבות ומגוונות,בפענוח של MRI ,נכתב שהאפשרות לסאפו עדיין קיימת,מאוד נבהלתי ונכנסתי לאינטרנט,שם כתוב שזה דלקת כרונית שצריך לקחת כדורים אנטי דלקתיים מס' שנים,אני ממש מבולבלת ומופחדת כשהלכתי לראומוטולוג(ד"ר חרץ) הוא ממש גיחך שלא כל מה שכתוב באינטרנט נכון,ושאצלי זה מתבטא בדלקת מקומית ונתן לי זריקות ואמר לחזור למעקב בלבד,ללא כדורים,ושזה בטח לא יהיה כל החיים,יש לציין שאין לי כאבים רק הרגשת אי נוחות,לא היה לי כבר נעים לשאול אבל ייתכן שלא לוקחים כדורים בסאפו? אני ממש מפחדת שזה לא יעבור לי,האם יש סוגים שונים של סאפו?שעוברים ללא טיפול רציף? מודה מראש על התשובה

טיפול אפשרי במצב זה הוא טיפול בעירוי של חומר שנקרא PAMIDRONATE והניסיון שלנו במרכז הרפואי שלנו הוא מוצלח למרות מספר המקרים הקטן

22/05/2011 | 07:45 | מאת: עדי

לא הבנתי.מה זאת אומרת מקרים קטנים? האם סאפו עובר כשזה רק דלקת מקומית?,האם יש סוגים מסוימים של סאפו?ומה זאת אומרת עירוי,הוא רק נתן לי זריקה

מנהלי פורום ראומטולוגיה