זריקת כרבולת תרנגולת -ארתאיז

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

15/05/2011 | 14:20 | מאת: שחר

שלום רב שאלתי היא לגבי יעילות והשפעה של הזריקה הנ"ל. לזריקה זו שהומלצה לקחתה להזרקה בברך שלי,ישנם 3 שלבים של הזרקת החומר לברך. ביצעתי 2 זריקות, בהפרש של 10 ימים. בערב של ההזרקה השניה עלה לי החום בגוף לרמת 39.5 מעלות וכאבים בכל ! הגוף עד לרמת אי יכולת לעמוד. שאלתי האם יש מחקרים על זריקה זו? האם היא יכולה לגרום לתופעה כנ"ל? האם יעילה? האם כדאי להמשיך את הסדרה השלישית?(בתוכי אני מעדיף שלא) אשמח להתיחסות ראויה תודה

קיים מעט ידע בספרות על התרופה. בעיקרון היא לא מזיקה (ייתכן שגרמה לך תגובה אלרגית). ההשפעה מתחילה רק אחרי חודש ונמשכת עד חצי שנה. הטיפול אינו מרפא או מעט את המחלה רק מפחית כאב ומפחית צורך במשככי כאב. בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה