סיבות למחלת פרקים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

12/05/2011 | 09:03 | מאת: יעקב

דק שלום בשנים האחרונות טופלתי בגלל מחלת ריאות באנדוקסן וקורטיזון אנדוקסן עד 1000 מג בחודש {+עירוי קורטיזון} קורטיזון עד 20מג ביום לאחרונה הורידו לי ל5 מג עקב אוסטפורזיס קשה{שברים בראש הפמור וצוואר הירך } לפני כ4 שנים פרצה אצלי מחלת פרקים וכיום אני מטופל במבטרא שאלתי דק האם טיפול בקורטיזון או אנדוקסן יכול לגרום לדלקת פרקים כל שהיא בתודה מראש יעקב

17/05/2011 | 12:55 | מאת: יעקב

דק שלום בזמן שהמתנתי לתשובות חיפשתי במקורות אחרים תשובה לשאלתי נתברר לי באתרים אחרים כי אחד הסיבות לדלקות פרקים הם מצבי לחץ וטראומה נפשיים הייתי מבקש לשאול אותך לגבי נתון זה נוסף לשאלתי הקודמת בתודה מראש יעקב

מנהלי פורום ראומטולוגיה