כאבים בחיבורי עצמות -כתף פרק כפ היד צוואר

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

02/05/2011 | 09:37 | מאת: רונה

הייתי אצל ראומטולוג שלח אותי לבדיקות יצא asca גבוה במקום 20 יצא 40.38 והרופא אמר שחשד לדלקת במעי, שאלתי אותו איך קשור לעצמות שכל כך כואבות ולא נותנות לי לתפקד, לא קיבלתי תשובה אלא "יש קשר" כך אמר וזהו. בבקשה אני מתחננת תנו לי תשובה מספקת עד הברור שלוקח חודשים, ובינתיים אני לא מקבלת טיפול ומפחדת שיהיה יותר גרוע ונזק בלתי הפיך, אנא מימכם ענו לי בהקדם מה לעשות ולמה כאבים בעצמות שיש חשד לדלקת במעי????????????????? תודב רבה

רונה שלום אכן מוזרות דרכי הגוף דלקת מפרקים עלולה ללוות מחלות דלקתיות של המעי ככל הנראה קיימים אצלך מאפיינים שעוררו את חשד הרופא שבדק. טיפול נוגד דלקת עשוי להטיב את שתי הדלקות גם יחד. אכן לעיתים הדלקת במעי היא תת קלינית ואינה מורגשת כלל עי המטופל

מנהלי פורום ראומטולוגיה