אנקלוזינג ספונדליטיס

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

26/04/2011 | 18:02 | מאת: ליאן

תודה מראש על העזרה חולה 4 שנים.נוטלת אנברל ופרדניזון(6.5 מ"ג) לפני חודשיים עברתי ממשטר הזרקה של פעמיים בשבוע לפעם בשבוע כמובן אותו מינון.אחרי שבועיים וחצי חלה החמרה ניכרת בכאבים וחזרתי להזרקה של פעמיים בשבוע.כעת עבר חודש וחצי, האם יכול להיות שיש קשר במשטר ההזרקה? האם יכול להיות שיעילות התרופה לאחר שנתיים פוחתת? מה עוד אפשר לעשות?

28/04/2011 | 12:38 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

ספק שיש קשר לשינוי משטר הטיפול. נדיר אך קורה שאנברל מפסיק לעבוד אחרי תקופה. מה עוד אפשר לעשות? הרבה - אך זו שאלה לראומטולוג מטפל והתשובה שונה ממטופל למטופל!

מנהלי פורום ראומטולוגיה