בעיות פרקים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

08/04/2011 | 12:31 | מאת: תמי

שלום רב, אני מושתלת כליה 15 שנה, נוטלת תרופות קבועות נגד דחייה. בשנה האחרונה אני סובלת מבכאבים קשים במפרקים. בברכיים בקרסוליים בכתפיים בגב באגן בידיים באצבעות הידיים והרגליים בזרועות ובצוואר. כאבי ראש ומעייפות יומיומית. הייתי אצל רופא פרקים והוא אמר שיש לי לופוס ונתן לי תרופה hydroxychloroquine sulph . האם אני יכולה להחלים מהמחלה? האם יש טיפול טבעי טוב יותר מהתרופה הנ"ל. בתודה תמי

מקרה מעניין. בעיקרון התרופות המדכאות השתלה הינן טיפול חזק ויעיל למדי נגד לופוס. צריך להבין על סמך מה נקבע האבחנה כך שקשה לי להתייחס.

מנהלי פורום ראומטולוגיה