תוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

06/04/2011 | 21:29 | מאת: דפנה

לאחרונה נשלחתי לבצע מספר בדיקות דם לאור כאבים ממושכים בפרקי הקרסולים שהחלו לאחר לידה והתבטאו בנוקשות בוקר (על אף שהמצב הטיב בעקבות שימוש בכדור אנטי דלקתי), כמו כן אני סובלת גם מכאבים במפרק האגן (בצד אחד בלבד). תוצאות הבדיקות: Antinuclear Ab Adults -1.3 Ro Ab Anti SSA -22.5 האם תוצאות אלה מעידות על מחלה כלשהי,אני מאוד מוטרדת לאור מה שכתוב באינטרנט,אודות הבדיקות. אשמח לתשובתכם המהירה דפנה

אלה תוצאות חריגות אך לא קובעות אבחנה ספציפית לבדן. לעיתים תוצאות כאלה קשורות למחלות זיהומיות חולפות . מציע ברור עי ראומטולוג באופן מסודר

מנהלי פורום ראומטולוגיה