מחלות אוטואמוניות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

04/04/2011 | 22:34 | מאת: נעמה

שלום, בעבר הייתי מאושפזת פעמיים בעקבות דלקת עיניים שהתפתחה לעכירות בקרנית העיין בפעם הראשונה אושפזתי ברמב"ם ובפעם השנייה בעפולה. כל פעם טופלתי בטיפות סטרואידים והרחבת עישונים וזה עזר. בוצעו גם בדיקות רחבות בפעמיים שאושפזתי כדי לבדוק ממה זה נגרם אך לא מצאו כלום. בפעם השנייה חשבו אולי לכיוון מחלות אוטואמוניות וראיתי ראומטולוג אך הוא לא ביצע בדיקה מעמיקה ואמר שאם יופיעו סימנים כגון כאבי פרקים או אדמומיות בעור אז אחזור לביקורת. כרגע הכל בסדר בעיניים אך יש לי כל מיני תופעות אחרות שאני לא יודעת אם הן קשורות כגון: גרוד עז בחך העליון, דבר הנמשל כשנתיים(הייתי אצל רופא אף עוזן גרון ועשיתי בדיקת דם לאלרגיות והכל נשלל). תופעה נוספת היא שלפוחיות קטנות בכפות הידיים המופיעות מדי פעם ולאחר מכן הופכות ליובש ועור מתקלף. פעם זה הופיע גם בכפות הרגלים. השלפוחיות לא מופיעות כל הזמן.. בנוסף לפעמים כמיים כאבים בפרק שמחבר את כף הרגל או ביד מסויימת לזמן קצר ונעלמים. אשמח אם תוכל לעזור לי ולהכווין אותי מה לעשות. תודה רבה

04/04/2011 | 23:45 | מאת: ד"ר דורון רימר

השלפוחיות בידיים עלולות להיות תפעה מתאימה לסוג של פסוריאזיס פוסטולרי נא להתייעץ בראומטולוג בעת שמופיעות.

מנהלי פורום ראומטולוגיה