אנקילוזיס ספונדיאליטיס

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

24/03/2011 | 16:12 | מאת: מוטרד

שלום רב, אני סובל מאנקילוזיס ספונדיאליטיס מזה קרוב לשלושים שנה. הייתי מעוניין לדעת האם יש קשר בין מחלתי למחלות לב, סוכרת, בעיות עיניים וכלי דם. בעבר, עקב פציעה ובהוראת רופא, השתמשתי בסטרואידים(עם פרוץ המחלה, לתקופה של כשלוש שנים). כיום, עקב הדרדרות במצב הראייה, נאלצתי להשתמש בסטרואידים לעיניים(לדברי רופאי, בשל השימוש בסטרואידים בעבר). האם יש קשר בין הדברים? באם עניין זה אינו קשור לתחומכם, אנא עיזרו לי למצוא כיוון- למי עלי לפנות?

30/03/2011 | 17:33 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

יש סוג מסויים של דלקת עיניים אשר קשור באופן ישיר למחלתך. גם פגיעה לבבית מסויימת עלולה להופיע. האם יש קשר בין מצב ספציפי שיש לך למחלתך יש לשאות את הרופא המטפל

מנהלי פורום ראומטולוגיה