פיברומיאלגיה-דאבת השרירים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

18/03/2011 | 23:21 | מאת: מתעניינת

האם מחלת הפיברומיאלגיה מוכרת בביטוח לאומי? ואם כן מהם אחוזי הנכות הניתנים עליה. זו מחלה שמשתקת חיים פוגעת בתיפקוד באופן מוחלט. האם היא מחלה נילוות ללופוס או שהיא בדרך כלל מחלה במפני עצמה. מהו הטיפול במחלה זו? והאם ניתן להתרפאות ממנה.

21/03/2011 | 15:14 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

פיברומיאלגיה יכולה להיות מחלה בפני עצמה או גם אחד מהביטוים של לופוס או מחלה אחרת. למיטב ידיעתי מחלה לא מוכרת כסיבה לנכות, אך אינני עובד עם ביטוח לאומי ואינני יודע פרטים.

מנהלי פורום ראומטולוגיה