מחלת מפרקים סקרואיליאטיס

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

03/03/2011 | 12:14 | מאת: מיכל

שלום רב, אני כיום בת 28, אובחן אצלי סקרואיליאיטיס לפני כ-5 שנים וחייתי עם זה יחסי בשלום.לאחרונה אני סובלת מכאבים חזקים יותר ויותר, וברצוני לדעת ממה המחלה נגרמה? האם היא ניתנת לטיפול אחר מלבד כדורים נגד כאבים? והכי חשוב האם היא מסוכנת? ועשוייה להתפשט? כי ניראה שזה מחמיר. אודה לכם אם תענו בהקדם. מיכל

06/03/2011 | 13:51 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

יש מספר מחלות הפוגעות במפרקים אלה, השכיחה - מחלת בכטרב (ankylosing spondylitis). יש למחלה זו טיפולים יעילים מאוד היום.

09/04/2011 | 16:32 | מאת: מיכל בן צבי

מה זאת המחלה הזאת? כי לפי מה שקראתי באינטרנט זה נשמע ממש חמור. האם היא מסוכנת? ולמי עלי לפנות כדי להתייעץ? לאורטופד או לראומטולוג?

מנהלי פורום ראומטולוגיה