התקפי כאב ישבן וכתף ימני

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

28/02/2011 | 15:22 | מאת: מישל

שלום רב, אני בת 28 נוטלת אלטרוקסין. לפני שבועיים וחצי קמתי באמצע הלילה מכאבים קשים בגב. יום לאחר מכן בערב חזר התקף כאבים גב תחתון ימני וכתף. עם הזמן הכאב לא עזב קיבלתי אנטיביוטיקה מהגינקולוגית כי היא לא בטוחה אם מדובר בדלקת אגן, אני כבר שבוע לוקחת והכאבים עדיין חזקים וממוקדים יותר במרכז ישבן ימני אני לא יוצאת מהבית מהכאבים וכמה פעמים כשהלכתי הליכה ממושכת כ 20 דקות הכאב הקרין לרגל אני אתמול שכבתי במיטה כל היום כי כל הצד הימני מכתף עד לישבן כאב מאוד. בעמידה כואב הכי פחות ובישיבה יותר. האם זה תחום אורטופדי או התחום שלכם יותר בתודה לתשומת ליבכם. מישל

בשצע כבעיה מיכאנית של עמוד שדרה

סליחה על טעות הכתיב - הכוונה במובן ל"נשמע כבעיה מיכנית של עמוד השדרה" (ענין יותר אורטופדי)

מנהלי פורום ראומטולוגיה