פיברומיאלגיה ראומטיק

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

10/02/2011 | 21:49 | מאת: אידית

שנים סובלת מכאבי מפרקים, בדיקות הדם מראות מדדים של דלקת אך רופא המשפחה טען שזה שום דבר. הומלץ להתיעץ עם ראומטולוג שאחרי עיון בבדיקות זרק את המילה "פיברומיאלגיה ראומטיק" ונתן לי להשלים עוד מספר בדיקות דם ASMA APCA CRP AMA ASCA?IGG?IGA HLA B27 ציין שבדיקת SIJ חיובית מה זה אומר לדעתכם?

14/02/2011 | 15:42 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

כנראה רופא רוצה לברר מה הבעיה ומבצע בירור מעמיק. יש לחזור אל אותו רופא אחרי קבלת תשובות ולקבל סיכום

15/02/2011 | 22:56 | מאת: אידית

בינתיים קבלתי תוצאה אחת CRP 7.2 היתר נשלחו למעבדות חיצוניות. אחזור אליך עם כל התוצאות. תודה על ההתיחסות. השאלה אם זה באמת פיברומיאלגיה ראומטיק מה הטיפול???

מנהלי פורום ראומטולוגיה