בירור נושא sapho או ממצא אינפלמטורי אחר

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

09/02/2011 | 22:20 | מאת: אורנה

ממצא אחרי ct ציין:"תהליך ליטי סקלרוטי עם הרס של הסטרנום בשליש עליון" אין כאבים אין פצעים.תשובת מח. אורטופדיה אונקולוגית ורופאיה:בירור אצל ראומטולוג, בשום אופן לא אונקולוגי! (לשמחתי). הם אמרו שאולי זה sapho/ מי יכול לעזור לי בבירור עד הסוף? כלומר מה זה כן? אגב בת 55 ללא רקע רפואי ראוי לציון. תודה רבה

14/02/2011 | 15:45 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

עדיין יש אפשרויות רבות לממצאים את מתארת. כולל SAPHO. צריך לבצע בירור מלא, לקבל אבחנה מדוייקת ולהתחיל טיפול. תגיעי לראומטולוג.

14/02/2011 | 16:52 | מאת: אורנה

תודה רבה. הייתי אצל ראומטולוג שנראה שלא מכיר כ"כ את המחלה הזו והוא אמר שלא נראה לו. אך שאולי כדאי שאעשה ביופסיה. ( מה שפרופ. מלר שלל לחלוטין)! לכן אני זקוקה לראומטולוג שתחום ההתמחות שלו הוא sapho תודה רבה שוב.זה דחוף

14/02/2011 | 16:56 | מאת: אורנה

יש רופא שמבין בזה?

מנהלי פורום ראומטולוגיה