JRA ובעיות פוריות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

09/02/2011 | 17:14 | מאת: לילך

שלום רב, אני חולת JRA מאז היותי בת 10. כיום אני בת 27 ולא מצליחה להיכנס להריון כבר כשנה וחצי. הגיעה לאוזניי שמועה כי לחולים במחלות אוטואימניות ישנה בעיה להכנס להריון ועל כן מומלץ לקחת סטרואידים במקביל. אשמח לדעת אם ההבחנה הזו נכונה ואם כן למי מומלץ לפנות בנושא לראומטולוג או לרופא פוריות שלי? תודה רבה

14/02/2011 | 15:38 | מאת: ד"ר דורון רימר

כשמחלת מפרקים אינה בשליטה ייתכן שיקשה על כניסה להריון. לפעמים יש קשר גם לקרישיות יתר על רקע APLA. נא להתייעץ עם הראומטולוג המטפל

מנהלי פורום ראומטולוגיה