תל אביב

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

09/01/2011 | 17:14 | מאת: לינה

לדר' גלב סלובודין מבדיקת דם (בעקבות נשירת שיער) עולה כי רכיב הANA מוגבר 2.2 mcv100 תופעות בטן נפוחה אך רכה וכאבי רגלים. אני בת 47 בחורה בריאה בד'כ לא ניתן להשיג תורים קרובים לראומטולוג מה עושים ? בברכה

12/01/2011 | 16:04 | מאת: שרון

באיזו קופ"ח את? אם את במכבי אני יכולה לתת לך כמה רופאים באיזור המרכז עם תורים סבירים

13/01/2011 | 13:19 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

1. מזמינים תור לראומטולוג 2. בינתיים עושים בדיקת דם נוספת - יש לפרט ANA חיובי ולבדוק קומפלמנט (רופא משפחה יודע), חוץ מזה MCV גבוה מרמז לחוסר B12 או חומצה פולית אשר לעתים גורמים לנשירת שיער

מנהלי פורום ראומטולוגיה