שלום לד"ר גלב סלובודין,שאלה מ:28.12 אם אפשר תשובה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

06/01/2011 | 10:44 | מאת: גלי

שלום ד"ר גלב סלובודין,אם אתה יכול בבקשה לענות לי לשאלה מ:28.12 תודה גלי

13/01/2011 | 13:13 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

סליחה, שאלתך ברחה ממני. אבחנה של מחלת בחצט היא לעתים קשה מאוד, בין התסמינים האופיניים של המחלה פצעים בפה. הדיעה המקובלת שפצעים בפה חובה לאבחנה של בחצט. הגן B5 לאומת זאת לא חובה לאבחנה, הוא לא קובע את האבחנה ורק מעלה מעט את הסבירת. על פי התמונה שאת נותנת מדובר בחשד לדלקת בכלי דם במוח על פי MRI. קשה לי להגיד מה אני חושב על זה כיש עוד פרטים רבים מאוד וחשובים שלא ידועים לי.

מנהלי פורום ראומטולוגיה