קשריות שגרוניות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

26/12/2010 | 19:29 | מאת: פומי

שלום רב, 1. ניסיתי לחפש תמונה איך זה נראה והאם זה דומה למה שיש לי. יש אפשרות לקבל כאן תיאור ו\או תמונה? 2. האם קשריות שגרוניות יכולות להופיע בשכם? הפורום הזה ממש עוזר גם להרבה שאינם מגיבים ומקבלים תשובות מתשובות שנתנו לאחרים. תודה רבה פומי

פומי שלום תיאורטית קשרית שגרונית יכולה להופיע בכל מקום אם כי שכם אינו מקום מקובל תמונה לדוגמא http://usmlelinks.com/wp-content/uploads/2010/07/rheumatic_fever_nodule.jpg

מנהלי פורום ראומטולוגיה