כאבים בכול הגוף..

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

08/12/2010 | 16:47 | מאת: מיקי

שלום דר' כחודש ימים אני סובלת מיכאבים בכול הגוף כמו שפעת.. ליפני כן כאבו לי הברכיים וכפות הידיים אבל לא ברמות כאלה.. עד ליפני חודשיים לקחתי 20 מ'ג ציפרילקס ובהדרגה הורדתי 10 מ'ג..היום אני רק על 10 נ'ג האם יש קשר??ואם לא אז מה המחלה הזאת??? תודה מיכול הלב..

מיקי שלום יש סיבות רבות לכאב מפושט שתלויות גם בגיל . לא יכול לתת תשובה מדוייקת מתיאורך . נדרשת בדיקת רופא

11/12/2010 | 10:20 | מאת: מיקי

10/12/2010 | 22:13 | מאת: תיבדקי ויטמין D3

יתכן מאד שיש לזה קשר לכאבים , בגוגל יש הרבה חומר הסבר על הבעיה כאשר חסר ויטמין D3 מה זה גורם בגוף

מנהלי פורום ראומטולוגיה