נפיחות באצבע במפרק הקרוב לצפורן.

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

07/12/2010 | 16:35 | מאת: מ.ל

לאחרונה, כשלושה חודשים , יש לי נפיחות באצבע כף היד במפרק הקרוב לציפורן. יש כבר עיוות קטן בציפורן עצמה. מדי פעם אני לוחצת על הנפיחות ואז כמו גולה מתחת פני העור, הגולה זזה במעט, והנפיחות יורדת במקצת. מדי פעם יש לי צריבה לאורך האצבע. נראה לי שבזרת מתחיל אותו תהליך. השאלות שלי הינן- מהי התופעה הנ"ל? איך אפשר למונעה? איך אפשר לטפל והיכן? האם יש טיפול תרופתי?

תיאור לא ספציפי אך עלול להתאים לדלקת מפרקים של פסוריאזיס או OSTEOARTHRITIS לחלופין יש לפנות לראומטולוג

מנהלי פורום ראומטולוגיה