דלקת מפרקים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

05/12/2010 | 20:19 | מאת: ג

לפני כשבוע כפות רגליי התנפחו וישנה אדמומיות באחד המקומות הנפוחים. הנפיחות מלווה בכאבים. ניגשתי לאורטופד שאמר שמדובר בדלקת מפרקים כתוצאה מיתר פעילות ורופא כלי דם שלל קשר לכלי הדם. רציתי להבין האם מדובר בדלקת חד פעמית או שחלילה מדובר במשהו כרוני?

קשה לאמר לפי התיאור במדויק, בלי לדעת עוד פרטים (גיל בתור התחלה) אך התיאור מאוד מתאים לשגדון GOUT מחלה שיכולה לחזור ויכולה לא ... אך יש צורך בהערכה מסודרת עי ראומטולוג

10/12/2010 | 22:18 | מאת: תיבדקי ויטמין D3

אם חסר לך יתכן שיש לזה קשר לתופעות האלה תיקראי בגוגל מה קורה בגוף כאשר חס רהויטמין

מנהלי פורום ראומטולוגיה