כאבים בקרסול

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

01/12/2010 | 01:51 | מאת: אבי

בן 31, בריא. סובל שנים מכאב גב תחתון. בשנתיים האחרונות גם כאבים בישבנים. מוחמר בשכיבה. קיים חשד לסקרואיליטיס עקב ריבוי תסמינים מתאימים. בשבועות האחרונים סובל מכאבים בקרסוליים, אשר מוחמרים במאמץ. עמידה של מספר דקות מביאה לכאבים ולאדמומיות בקרסול ובשוליי כף הרגל (חלק חיצוני של כף הרגל מקבל "מסגרת אדומה"). האם התסמינים בקרסול אופייניים למחלה או שאין כל קשר בין הדברים? תודה

01/12/2010 | 20:31 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

בהחלט יכול להיות חלק מהמחלה

08/12/2010 | 17:13 | מאת: המלצה

אני לא רופאה אבל מיניסיון שיש לי עם בעיות דומות ממליצה לך ליבדוק האם חסר לך ויטמין D3 זה בדיקת דם פשוטה ואם חסר אז תיקרא על ויטמין D3 ועל ההשלכות שיש לכך על הגוף במיקרה של חוסר , הסימנים שיש לך זה דלקת וויטמין D3 עם סידן עוזרים לגוף להיתגבר על הדלקת יש הרבה מחקרים על כך אבל לא לקחת אם לא חסר חייבים לעשות קודם בדיקת דם

מנהלי פורום ראומטולוגיה