אנקילוזיס ספונדיליטיס

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

30/11/2010 | 09:35 | מאת: איריס

בהמשך לשאלתי לדבריך מעורבות כאבי ידיים / כתפים לא קשורה ב AS לראטמוליגים שלי אין תשובה ספציפית. ממה לדעתך יכולים להגרם כאבים כל כך חזקים? בCT מלפני מספר שנים תוצאות ניוון קשה במפרקי הידיים. יכול להיות קשור למחלת פרקים נלוות? מה או איך מאבחנים שוב? אני מטופלת בבית חולים מסויים במרכז הארץ שנים רבות ללא תוצאות שם נעשתה אבחנת ה-AS האם אוכל לקבל חוות דעת ממקום אחר? תודה על התיחסותך

01/12/2010 | 20:29 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

בד"כ כל האבחנות שנעשות בפורומים רחוקות מהמציאות. אם את בספק - תבקשי יעוץ של רופא אחר (SECOND OPINION). אין בזה שום דבר רע.

מנהלי פורום ראומטולוגיה