כאבים ונימולות ואני רק בת 33

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

25/11/2010 | 21:15 | מאת: לירז

שלום רב, אני בת 33, וסובלת בצורה חריפה מהירדמות של הידיים, שמתחילות מהצוואר ולאורך כל היד וכפות הידיים, זה מאוד כואב ומדיר שינה מעיני, יש לי כאבים עזים בצוואר, וכאבים קשים בכפות הרגליים, עד שקשה לי לדרך או לנעול נעל סגורה. זה נמשך כבר מספר שנים, עברתי בדיקות מקיפות של MRI EMG CT, ולא נמצא כלום. אבל אני לא פסיכית!!! וזה נוראי, חשוב לציין כי ילדתי שלוש בנות, הגדולה היום בת שמונה והקטנה שלי בת שנה ורבע. בחצי שנה האחרונה המצב שלי בלתי נסבל ואני לא מפסיקה לבכות. מה עלי לעשות? בבקשה תעזרו לי. אעשה הכל כדי להחזיר את השפיות לחיי. אני רקדנית לשעבר, ובוגרת וינגייט, וכל הכושר שלי ירד לטמיון, אני שבר כלי. תודה לירז

שלום לירז אני יכול להבין את הבעיה אולם מציע להתייעץ עם נוירולוג.

28/11/2010 | 20:32 | מאת: לירז

הייתי אצל נויירולוג, הוא לא מצא כלום, זה היה לפני שנה בערך, גם בבדיקת EMG לא נמצאה בעיה

מנהלי פורום ראומטולוגיה