אנברל

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

25/11/2010 | 10:37 | מאת: סובלת

שלום לדוקטורים אני מטופלת באנברל והיה טוב איתוהרבה שנים. עכשיו הם התחילו עם מזרק חדש ולא טוב לי איתו ונראה לי שיש שם בלגן .דברתי עם האחות בסניף שלי והיא טענה שיש בחברת תרופות בלגן בעבר דברתי עם האחות של החברה ועכשיו התקשרתי למישהו שם והתשובות שקבלתי היו מבולבלות -לא הצלחתי להבין למה אם כבר עברתי למזרק חדש הם לא הביאו את המזרק של הפעם בשבוע ששמעתי עליו כבר ממזמן. האם אני חייבת לעבור למזרק החדש? האם הקופה יכולה להכריח אותי לעבור ? תודה

28/11/2010 | 17:07 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

למיטב ידיעתי אין שום בלגן בחברה אלא יש בלגן במספר קופות חולים אשר לא יכולות לתאם מחיר של מזרק חד שבועי, שהוא איכשהו יוצא יקר פי 4. הבעיה צפויה להפטר בשבועיים הקרובים למיטב ידיעתי. הזריקה החדשה כואבת יותר מהקודמת, אך החומר הוא אותו חומר. לגבי התחושה הרעה - כדי לדון את זה עם הראוטמולוג שלך

מנהלי פורום ראומטולוגיה