דלקת בסטרנום

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

21/11/2010 | 21:47 | מאת: אמירה

שלום רב, אני מאובחנת כחולת פיברומיאלגיה .מלבד המכאובים המוכרים, מצטרף מדי כמה חודשים כאב בעצם הסטרנום (ב'מחשוף')-כל נגיעה, תזוזה מהירה של הידיים, נשימה עמוקה,או חלילה עיטוש-גורם לכאבים עזים.כיצד ניתן לטפל בדלקת ללא תרופות..קומפרסים עוזרים? חמים?קרים? משהו נוסף?.

22/11/2010 | 07:57 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

איך הוחלט שדווקא כאבים אלה דלקתיים?

27/11/2010 | 17:02 | מאת: אמירה

רופאת המשפחה אמרה לי שיתכן וזוהי דלקת. בכל מקרה אחרי יום הכאבים עברו-ושמחתי היתה רבה. אבל...היום, אחרי 5 ימים חזרו הכאבים בצורה קשה מאוד.גורמים להגבלה בתנועת הידיים והגוף,חוסר יכולת להתהפך בשינה,כאב שמושך עד הגב,עינוי של ממש בשיעול א מה זה יכול להיות??

מנהלי פורום ראומטולוגיה