תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

18/11/2010 | 07:54 | מאת: רינה

ביתי בת ה16.8 סובלת מזה כחצי שנה מכאבים בצלעות עשינו בדיקות ואחת מהבדיקות היאlg-E TOTAL 997 בדיקתC-REACTIVE PROTEIN היא:>0.08 בדיקת RHEUMATOID FACTOR היא"10.10 מה זה אומר? תודה מראש

18/11/2010 | 14:38 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

בדיקות אלה לא אומרות שום דבר

08/12/2010 | 23:41 | מאת: ריבה

אני לא רופאה !יש סיכוי שזה בעיה דלקתית , ואם חסר לה ויטמין D3 בצרוף סידן בהחלט יתכן שזה יעזור לה בדיקת הויטמין זה בדיקת דם פשוטה ורק אם חסר לוקחים אותו ביעוץ עם אידוקרינולוג שמחשב לפי היחס שחסר כמה לקחת תיקראי בגוגל על הויטמין הזה ומה המשמעות כאשר הוא חסר תיקראי גם על תזונה לאיזון חומציות - בסיסיות שיהיה לכן בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה