חלבון בשתן מעל 2גר'

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

18/11/2010 | 02:34 | מאת: אמא מודאגת

בממצאים של בדיקת איסוף שתן חוזרת של ביתי בת ה 16 התגלה חלבון בכמות של מעל 2 גר' (בדיקה קודמת לפני 3 חודשים הראתה חלבון בכמות של מעל 1 גר'). יתר הבדיקות כולל סרולוגיה תקינות למעט : ANA SPECKLED 1/160 ESR 52 הופנינו ע"י רופאת המשפחה לנפרולוג ילדים ולראומטולוג ילדים. מאחר שהתורים ארוכים (המתנה מעל חודש) דרך קופ"ח רציתי לדעת את מידת הדחיפות והאם כדאי לפנות לבי"ח? מהי השערתך לגבי הממצאים שציינתי? תודה אמא מוטרדת מאוד.

18/11/2010 | 14:37 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

צריך לאבחן את המצב במהירות האפשרית - תוף שבועות ולא יותר מזה. היתי פונה לבית החולים.

מנהלי פורום ראומטולוגיה