תחושת נימול

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

17/11/2010 | 21:03 | מאת: גלי

שלום רב, מקווה שאני שואלת במקום הנכון... מספטמבר האחרון יש לי תחושות של נמלים/זרמים בכפות הרגלים ובכפות היידים. תחושות של חולשה ביידים כמעט כל הזמן בא והולך , עם "הבזקים" כאב קטנים (כמו חשמל)...היד והרגל לא נרדמות -אבל במהלך היום ,בעיקר בזמן רגיעה -כל הזמן התופעה מורגשת..אני מרגישה בכפות הרגלים והייידם כל הזמן זרמים..נמלים..פעימות.. כבר שלחו אותי ל MRI דחוף של מוח ועמוד שדרה צווארי - נמצא תקין , בדיקות דם מקיפות - הכל תקין, הייתי אצל אורטופד ומס' נורולוגיים - כולם אמרו שאין כלום...אין דלקת ואין כלום... מה זה יכול להיות ביד? מה עוד עלי לעשות? אני מאוד מודאגת וכבר לא יודעת למי לפנות..

התחושות בינם בעלות אופי נוירולוגי מציע להתייעץ שוב עם נוירולוג ואולי לקבל טיפול אמפירי (נסיוני) למרות שאין ממצאים אובייקטיביים עד כה

מנהלי פורום ראומטולוגיה