דלקת בגב

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

17/11/2010 | 20:57 | מאת: אליעד

אני סובל הרבה שנים מדלקת בגב, במידה ואני לוקח אטופן זה מאוד עוזר לי (ההשפעה נשארת גם כשאני מפסיק עם האטופן). אם אני משחרר את הגב העליון עם תרגילים אז הכאב עובר לגב תחתון, וכן אם אני משחרר את הגב התחתון אז הכאב עובר לגב עליון, ככה זה לאורך שנים. נראה משום מה שהגוף לא מתמודד לבד עם הדלקות אלא אם אני לוקח כדורים, לא ברור לי למה, וזה כבר תופעה של מעלה משבע שנים האם ידוע לך על איזה סיבה שהגוף לא מתמודד לבד עם דלקת?

המקרה שלך דורש הערכה ראומטולוגית מסודרת במידה ואינך מטופל עד כה

08/12/2010 | 23:44 | מאת: ריבה

תיקרא על הנושא הזה בגוגל יש הרבה מיידע הסידן נותן לגוף חומר בסיסי זמין והויטמין D3 נושא את הסידן בגוף

מנהלי פורום ראומטולוגיה