בעיית גאוו חוזרת ונשנית

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

06/11/2010 | 18:20 | מאת: יוסי

אבי בן 62 וסובל מגאו שנים רבות בשנה האחרונה הבעיה החריפה ואחת לשלושה שבועות הוא מקבל התקפה, בזמן התקפה הוא מנוטרל טוטאלית ואינו יכול לדרוך על הרגל המצב נהיה מתסכל במיוחד שהתופעה מחמירה הרופאים המטפלים אומרים שאין מה לעשות, שאלתי האם יש מקום בית חולים מרפאה שיש לה ניסיון טיפול בבעיה האם היו מקרים כאלה בעבר שנמצא להם פתרון/טיפול?????

נדירים המקרים של GOUT שאינם מגיבים לטיפול. צריך מעקב מסודר אצל ראומטולוג והמון שיתוף פעולה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה