זקוקה להדרכה בדחיפות...

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

05/11/2010 | 09:00 | מאת: טלי ,

שלום רב, אני בת 32 בריאה בדר"כ ,לפני מס' שבועות הופיעה לי פריחה אלרגית על העור ,רופאת המשפחה הפנתה אותי לאלרגולוגית וזו הפנתה לבדיקות מקיפות ,בדיקות האלרגיה יצאו תקינות ובבדיקות הדם המקיפות שחזרו ונשלחו אלי לבית במיוחד הופיעו הערכים הנ"ל כאשר הם מודגשים ע"י הרופאה : ANTI SM/RNP POSITIVE ANA POSITIVE פניתי עם התוצאות לרופאת המשפחה שהעיפה מבט בבדיקות ומיד אמרה שאין לי שום דבר והכל בסדר....ואין צורך לייעוץ עם ראומטולוג כפי שהמליצה האלרגולוגית. אינני שקטה עם המלצותיה.... חשוב לי לציין כי אני סובלת מכאבים חזקים כמעט בכל הגוף שקשה מאוד להסביר אותם לכתוב ברצף כמה שורות קשה לי נורא, אני כמעט תמיד עיייפה ושערי נושר ללא הרף. לצערי אני אם לילדה נכה ובמצב זה אני נדרשת לכל הכוחות שקיימים אנא עזרו לי לשפר מצבי,אני ממש מודאגת.

שלופ טלי אני מצטרף להמלצת רופא העור - מומלץ יעוץ ראומטולוגי.

מנהלי פורום ראומטולוגיה